3 år och dags att ta nästa steg!

Den 4e september firade Be True Clothing tre år! Ibland känns det som det bara var igår vi slog upp dörrarna till vår butik på torget i Arvika, men ser man tillbaka på allt som hänt, alla kunder vi lärt känna och allt vi lärt oss sen dess så känns det som det lika gärna skulle kunna vara ett 10-årsjubileum. Vad vi kan konstatera är att vi i alla fall är oerhört tacksamma att ni gillar vår butik och gör så att vi kan få finnas kvar och jobba med det vi gillar allra mest just i vår lilla hemstad.

Men som alla vet så förändras tiderna, och så även vi med dem. För att nå ut till ännu fler och för att även utöka vår service till våra redan befintliga kunder så har vi nu valt att starta en webbshop vilket känns otroligt roligt och spännande! Vi vill att ni så lätt som möjligt ska kunna få ta del av allt det härliga vi tycker att vi har i vår butik oavsett var man bor och även om det så skulle vara när man kanske ligger hemma på soffan och degar en söndagseftermiddag. Service är och kommer alltid vara vår ledstjärna!

Så nu välkomnar vi hösten, nya tider och tar oss an the world wide web med uppkavlade ärmar! Så håll tillgodo med oss såhär i uppstartsfasen, surfa runt och ge oss gärna feedback. Men framförallt, kom ihåg: We ♥ you!

/Ann-Charlott, Susanne & Greta

Greta mops