Det har väl knappast undgått någon . . .

… att det idag den 23/11 är Black Friday? Nej vi tänkte väl det. Man kan tycka vad man vill om detta men det har ju helt klart blivit en av året största shoppinghelger som liksom kickar igång julhandeln och det blir i år första året för oss med ett erbjudande på just denna dag.

I butiken kommer vi köra extraöppet till kl.20 och här på vår webbsida gäller vårt erbjudande ända fram till midnatt.

Vi vill ändå ta tillfället i akt att uppmana till shopping med hjärtat en dag som denna. Passa på att köpa dig nåt i riktigt bra kvalitet som håller länge och som du suktat efter. Köp en present eller en julklapp till nån du tycker om. Vi vill också att du ägnar en extra tanke åt de kläder du redan har i din garderob. Ligger det några trasiga jeans där som du har svårt att skiljas från som det kanske inte är nåt större fel på förutom det? Lämna in dom i butiken under fredagen så lagar vi dom åt dig helt kostnadsfritt!

Med det sagt så önskar vi alla en fantastisk helg ♥