Vi växlar upp!

Kan börja med att säga OJ vad vi har längtat efter att få dela lite nyheter med er länge nu!

Vi är så otroligt glada och spända för att vi äntligen kan berätta att vi i höst kommer växla upp ytterligare ett snäpp och flytta till större lokaler här i Arvika! Det känns så fantastiskt kul, att vi efter förra årets berg och dalbana med en sommar som på många sätt var underbar men som slog hårt mot många verksamheter, ändå landade mjukt på fötterna och kan fortsätta ta stora kliv fram mot att bli en av era favoritbutiker! Utan er hade det inte gått och vi är så tacksamma för att ni gillar det vi gör ♥

Större lokaler innebär också större möjligheter att bredda vårt sortiment vilket vi giiivetvis gjort. SÅ ROLIGT!!! Vad som blir nytt kommer vi däremot hålla på ett tag till.. vi kan ju inte avslöja allt med en gång eller hur? 😉 Vi vågar nästan lova att ni inte kommer bli besvikna alla fall så stay tuned.

De flesta som läser detta har säkert flyttat minst en gång i sitt liv och vet vad jobbigt detta är så därför kommer vi med början idag dra igång en riktig BRAK-FLYTTREA! Vi har en massa varor sänkta mellan 30-70% och behöver bli av med så mycket som möjligt innan det är dags att packa lådorna så sväng förbi och fynda. Rean kommer öka ju närmre flyttdatumet vi kommer men hur länge vågar en vänta?

Hoppas ni blev lika glada som oss för denna nyheten och att vi ses i butiken snart!