Köpvillkor

  • Allmänna villkor

För att säkerställa tryggheten för dig som konsument följer vi på Be True Clothing AB givetvis både konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Vill du veta mer? Klicka här: konsumentköplagen , distansavtalslagen .

  • Leveranser

Våra leveranser skickas med PostNord och inom Sverige dröjer det 1-3 arbetsdagar innan du får ditt paket. Du kan också välja att hämta ut din vara i vår butik. Vi plockar och packar beställningar samma dag eller efterföljande förmiddag. Beroende på storlek skickas antingen paketet direkt till din brevlåda, annars får du sms-avisering / avi om uthämtning av varan hos ditt närmsta postombud eller serviceställe.

Vid eventuella frågor gällande din leverans ta i första hand kontakt med PostNord med dina funderingar.

Väljer du ”Hämta i butik” är du välkommen att hämta varan så fort det passar dig efter att du fått ett mail från oss om att ordern är färdigbehandlad. Upphämtning kan dock endast ske under butikens ordinarie öppettider.

Om du hellre vill att vi kommer ut med varorna till dig utanför butiken så skriver du ett meddelande till oss när du är i ”Kassan” och sen ringer 0570-10035 när du är utanför butiken.

  • Fraktavgift

Vi har fri frakt på alla order över 500 :- inom Sverige, beställningar som understiger detta belopp debiteras med 49 :- i fraktavgift.
Uthämtning av vara i butik är givetvis kostnadsfritt och kan ske under våra öppettider.

  • Betalningssätt

Vi samarbetar med Klarna och tjänsten Klarna Checkout som ger dig möjligheten att betala smidigt på flera olika sätt, antingen via din internetbank, konto, Visa / Mastercard, faktura eller delbetalning. För mer utförlig information om Klarnas tjänst, deras villkor samt personuppgiftspolicy läs https://www.klarna.com/se/villkor/ .

  • Ångerrätt & returer

I enlighet med ovan nämnda distansavtalslag har du som kund rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan och du har då två valmöjligheter.

Alternativ 1.

Vill du utnyttja vår returtjänst kostar detta 49:- och vi skickar alltid för din enkelhets skull med en returlapp så det går så lättvindigt som möjligt. Betalar denna gör du enklast via swish eller genom insättning till vårt bankkonto. All info om detta hittar du på medföljande retursedel. När du gjort detta emballerar du varan väl, fäster returlappen på paketet och lämnar in på närmsta Postnord serviceställe.

Alternativ 2.

Du ansvarar för frakten själv och skickar med valfritt fraktbolag. Om du hellre vill göra det ska varan skickas till:

Be True Clothing AB
Torggatan 8
67131 Arvika

Återbetalning sker så fort vi mottagit varan och då genom Klarna och gäller endast varans värde, eventuella frakt- samt fakturaavgifter återbetalas ej.

  • Regler vid byten

Om du vill byta en vara går detta alldeles utmärkt. Enklast är då att du lägger en ny beställning i vår webbshop. Om summan understiger 1000:- tillkommer en ny fraktavgift precis som vanligt.

Vad gäller returfrakten står vi för den när det gäller byten så emballera varan du vill byta och sätt på medföljande returlapp och lämna in på närmsta Postnord serviceställe. Så fort vi mottagit varan meddelar vi Klarna att vi fått den i retur och det aktuella köpet avbryts, alternativt återbetalas.

Notera att även här gäller återbetalning endast varans värde, eventuella frakt- samt fakturaavgifter återbetalas ej.

  • Reklamationer

I enlighet med ovan nämnda konsumentköplag hjälper vi dig givetvis om någonting skulle hända med en vara du köpt hos oss. Ta i första hand kontakt med oss så snart som möjligt via mail till info@betrueclothing.se så ersätter vi din vara med en ny eller gör upp om ekonomisk kompensation.

  • Ej uthämtade paket

Postens utlämningsställen håller ditt paket i 14 dagar, sedan skickas det tillbaks till oss om det inte blir uthämtat. Be True Clothing förbehåller sig rätten att fakturera dig 200 :- för frakt- samt hanteringskostnader vid ej utlösta paket.

  • Reservationer

Be True Clothing förbehåller sig rätten att ställa in en order om det uppstått ett fel i lagersaldot eller vid eventuella misstag med prissättningen.

  • Personuppgifter

Be True Clothing värnar om din integritet och de personliga uppgifter du lämnar till oss såsom namn, e-mail, telefonnummer, adress och dessa kommer aldrig delas ut till obehörig tredje part. För mer utförlig information om hantering av personuppgifter samt vilka övriga data vi sparar se fliken Personuppgiftspolicy.