Personuppgiftspolicy

Denna personuppgiftspolicy gäller för den personuppgiftsbehandling som sker när du väljer att handla på www.betrueclothing.se av Be True Clothing AB, organisationsnummer 559009-7068. Be True Clothing AB benämns som ”vi” eller ”oss” i personuppgiftspolicyn.

Vi uppmanar dig att läsa denna personuppgiftspolicy noggrant innan du väljer att genomföra ditt köp hos oss. Din integritet är viktig för dig och för oss. En personuppgift är en uppgift som kan härledas till en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer, e-postadress och IP-nummer.

  • PERSONUPPGIFTER

    För att du ska kunna besöka vår webbplats, beställa varor eller kontakta oss måste vi samla in och behandla uppgifter om dig. Vi samlar in och behandlar personuppgifter när du genomför ett köp, besöker webbplatsen eller kontaktar oss. Informationen som samlas in från dig via köp krävs för att kunna ingå avtal med oss och för att vi ska kunna tillhandahålla vissa tjänster och kundservice. Om du skapar ett konto samlar vi in uppgifterna som du lämnar vid registreringen och knyter dessa till inköpshistorik. Du kan när som helst kontrollera och korrigera dina uppgifter för ditt konto genom att logga in på webbplatsen och hantera uppgifterna under ”Kontopanel”.

  • SAMTYCKE/GODKÄNNANDE

    Genom att acceptera villkoren samtycker du till att behandling av personuppgifter sker enligt Be True Clothing ABs personuppgiftspolicy.

  • ÄNDAMÅL

    Ändamålen för behandling av personuppgifter är följande:
    – Hantering av beställningen.
    – Leverans av beställningen.
    – Slutförande av beställningen.
    – Bokföring av beställningen.
    – Retur/byte, reklamation och garantiärende som rör beställningen.
    – Skicka notifiering via e-post av hanteringen av din beställning samt leverans av din beställning.
    – Kontakta dig via e-post för nöjdhetsärenden och marknadsföring.
    – Säkerställa teknisk funktionalitet samt förebygga och utreda missbruk och fel när du handlar av oss samt analysering av trafik och orderdata.
    – Fullgöra förpliktelser enligt lag.

ÄNDAMÅL RÄTTSLIG GRUND PERSONUPPGIFTER LAGRINGSTID
Hantering, leverans och slutförande av beställning. Retur/byte, reklamation och garantiärende som rör beställningen. Fullföljande av avtal om köp (försäljningsvillkor). – Namn, adress, samt e-post
– Geografisk information
– IP-adress, enhetsinfo, logginfo.
– Eventuella andra uppgifter du själv lämnar.
3 år.
Fullgöra förpliktelser enligt lag. T.ex. bokföringslagen. Rättslig förpliktelse. – Namn, adress, samt e-post
– Geografisk information
– IP-adress, enhetsinfo, logginfo.
– Eventuella andra uppgifter du själv lämnar..
Så länge vi är skyldiga att lagra uppgifterna enligt tillämplig lag.
Marknadsföring. T.ex. via e-post. Samtycke. – Namn, adress, samt e-post
– Geografisk information
– IP-adress, enhetsinfo, logginfo.
– Eventuella andra uppgifter du själv lämnar.
Så länge det är aktuellt eller tills du själv väljer att avregistrera dig.
Administrera ditt kontoinnehav (mitt konto). Fullföljande av avtal om konto hos Be True Clothing. – Namn, adress, samt e-post
– Geografisk information
– IP-adress, enhetsinfo, logginfo.
– Eventuella andra uppgifter du själv lämnar.
– Orderhistorik.
– Information om ditt kontoinnehav.
3 år eller tills du själv väljer att radera kontot under ”mina sidor”.
Teknisk funktionalitet och analys. T.ex. loggfiler och dataanalysering. Samtycke. – Namn, adress, samt e-post
– Geografisk information
– IP-adress, enhetsinfo, logginfo.
– Eventuella andra uppgifter du själv lämnar.
– Orderhistorik.
– Information om ditt kontoinnehav.
Som mest 26 månader.

 

  • PERSONUPPGIFTSBITRÄDEN

    Vi använder oss av personuppgiftsbiträden som behandlar och hanterar personuppgifter för vår räkning för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden till dig. Vi har personuppgiftsbiträden för:
    – Transporter (Postnord, läs mer om deras personuppgiftspolicy på https://www.postnord.com/sv/om-oss/gdpr/).
    – Betallösningar (Klarna, läs mer om deras personuppgiftspolicy samt andra villkor på https://www.klarna.com/se/villkor/)
    – IT-tjänster (företag som hanterar nödvändig drift, teknisk support och underhåll av våra IT-lösningar)

  • VART VI BEHANDLAR PERSONUPPGIFTER

    Vi strävar alltid efter att dina personuppgifter ska behandlas inom EU/EES och alla våra egna IT-system finns inom EU/EES.

  • ÖVRIG INFORMATION

    Vi kommer inte dela, sälja, överlåta eller på annat sätt lämna ut personuppgifter förutom i de fall lagen kräver detta eller om du har lämnat ditt medgivande till detta. Vid utredning av brott kan personuppgifter komma att lämnas ut till myndigheter. Detta utesluter inte att vi kan använda personuppgiftsbiträden som behandlar personuppgifter för vår räkning.

  • VILKA RÄTTIGHETER DU HAR ÖVER DINA DATA

    Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig eller ändra felaktiga uppgifter. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

  • COOKIES

    När du besöker webbplatsen använder vi cookies, du hittar mer information om hur vi behandlar cookies i vår Cookiepolicy.

  • FÖR ÖVRIGA FRÅGOR

    Du kan när som helst kontakta oss om du har några övriga frågor.
    Vi finns på adress: Storgatan 28, 67132 Arvika
    Telefon: 0570-10035
    E-mail: info@betrueclothing.se